Gyermeke jövőjét szeretné biztos alapokra építeni?

A Kipp-kopp óvodában segítünk ezt elérni, hiszen a 3-7 éves kor egy gyermek életében a legszenzitívebb periódus. Az ebben az időszakban megtapasztalt élmények, társas kapcsolatok, ismeretanyagok nemcsak felkészítik a gyermeket az iskolás évekre, hanem személyiségfejlődésének is fontos építőkövei. A hozzánk kerülő gyermekek kompetenciáit felmérve nagyobb hangsúlyt fektethetünk a konkrét fejlesztésekre, hogy magabiztos tudással, készségekkel bocsájtsuk iskolába.

Amennyiben fontos Önnek gyermeke harmonikus testi, lelki szellemi fejlődése, olvasson tovább és jöjjön el hozzánk!

Ha fontos Önnek, hogy gyermeke szeretetteljes, biztonságos légkörben töltse mindennapjait…

Óvodáinkban gyermekét szakképzett óvodapedagógusok szárnyai alatt tudhatja, akik többéves tapasztalattal, de mindig nyitottan az innovációra gondoskodnak a harmonikus, és élmény dús mindennapokról. Nevelőtestületünk minden tagja szeretettel fordul a gyermekek felé, szakképzett dajkáink és asszisztenseink emellett nagyban segítik pedagógusaink munkáját.

A Kipp-Kopp óvodákban arra törekszünk, hogy a gyermekek fizikai szükségleteit is kielégítsük: biztonságos, EU szabványnak megfelelő játszótereink nemrégiben, pályázat keretében kerültek felújításra, melyek sokféle mozgásformára adnak lehetőséget.  Az étkezésre különösen nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a dietetikus által összeállított étrenddel a kiegyensúlyozott táplálkozás tartjuk szem előtt, törekszünk az egészséges táplálkozási szokások kialakítására. Ételallergia esetén is kínálunk megoldást, felár nélkül.

Hol van az óvoda?

A Kipp- Kopp Óvoda nagytétényi intézménye könnyen megközelíthető helyen Budapest 22. kerületében, családi házas környéken,  csendes és nyugodt környezetben található. Az épületek kialakítása a gyermekek igényeinek, életkori sajátosságaiknak figyelembe vételével történt. Az  óvodában 3 csoportszoba saját fürdőszobával, öltözővel áll a gyermekek rendelkezésére. A csoportszobák barátságos hangulatáról, kollégáink gondoskodnak, foglalkoztató szoba is megtalálható az épületben.

Meddig lehet nálunk gyermeke?

A nyitva tartásunk: mindennap reggel 7-től este 17-ig tartunk nyitva

Ki vigyáz a gyerekére, ki foglalkozik a gyermekével?

Óvodapedagógusaink szakképzettek, több éves tapasztalattal rendelkeznek, dajkáink is a szükséges szakképzettséggel bírnak. A mindennapi munkát felkészült szakmai team is koordinálja, az egyéni és csoportos fejlesztéseket logopédus, gyógypedagógus, szomato pedagógus, hidroterapeuta és képzett lovas oktató látja el.

Kikkel lesz együtt a gyermeke?

Gyermeke a vele jórészt egykorú gyermekekkel kerül majd egy csoportba, mely szándékunk szerint legfeljebb 16 fővel működik. Így biztosítható a harmonikus fejlődés, és jut minden gyermekre elegendő idő, maximális odafigyelés.

Beszoktatás rugalmasan?

Fontos számunkra, hogy gyermeke az óvodakezdést, óvodaváltást minél zökkenő mentesebben élje meg, hogy egy derűs, biztonságos légkörben tudhassa Őt. Személyesen jelen lehet ebben az időszakban, szem előtt tartva a fokozatosságot. Mivel minden gyermek más érzelmileg is, így a beszoktatást is egyénre szabjuk. E téren is tapasztalt kollégáink segítik Önt ebben, tanácsokkal látják el már a reggeli otthonról való elindulást illetően is, hiszen nagyon sok esetben a szülőnek nehezebb feldolgoznia ezt az elválási folyamatot.

Mit tartalmaz az óvodai díj?

Napi 8 óra óvodai ellátás
Kompetencia felmérés, erre alapuló differenciált fejlesztés
Logopédiai ellátás
A működés jogi keretei, a működési engedély:
OM azonosító:203136

Az óvodába járó gyermekek biztonsága miatt csak előzetes időpont-egyeztetés alapján nézhető meg az óvoda.

Ha szeretné megnézni intézményeinket vagy szeretné beíratni gyermekét, hívja óvodánkat, akár azonnal!

Ha foglalt a vonal, türelmét kérjük

 

Bármilyen kérdés, kérés esetén ide várjuk a üzeneteket.

A visszahívási igényt  is itt jelezheti!