Kiemelt feladatunknak tekintjük a tehetséggondozást, a tehetségfejlesztés megalapozását, érzelmi alapok lerakását. Nagy gondot fordítunk a kisgyermek egyéni képességeit figyelembevevő differenciált fejlesztésre. Célunk felismerni a tehetséget és annak formáit, segíteni a gyermeket a továbbfejlődésben. Feladatunk a sokféle tevékenység kínálata, a gyermek pozitív én tudatának kialakítása és erősítése. Programunkban szerepet kap a mozgásfejlesztés, a kézművesség, matematika, a játékos természetvédelem, néptánc, a „Mókus Színház”- gyermekjátszó csoport, és a kommunikációs játékok. Gyermekeink az év végére megtanulnak sakkozni. A szülőket rendszeresen tájékoztatjuk a közös munka érdekében, továbbá segítséget nyújtunk számukra a megfelelő iskolaválasztásban.

Csoportunkat nagy, iskola előtt álló gyermekek alkotják. Fontos, hogy gyermekeink megfelelően felkészüljenek az iskolára. Ezért játékos formában nemcsak csoportos, hanem egyéni felzárkóztatás is történik. Külön gondot fordítunk a természet szeretetére, a környezetvédelemre. Mindig és mindenbe beépítjük a matematikát. Azt valljuk, hogy a tantárgyak szeretetét ebben a korban kell kialakítani. Jellemzően egymást megismerve, elfogadva, baráti segítő légkörben teljenek a napjaink. Ez az alapja a megfelelő ütemű és minőségű fejlődésnek.

Szeretünk focizni, és sokat mozogni. Egymást megismerve, baráti légkörben telnek napjaink. A barátságokat ovin kívül is ápoljuk. Aki kíváncsi életünkre szeretettel várjuk.